В Україні сталися три вибухи. У МВС розповіли подробиці

Читать на русском
15 березня за одну ніч і ранок в Україні сталися три вибухи. Одна людина загинула. Також є постраждалі.

У четвер, 15 березня, за одну ніч і ранок в Україні сталися три вибухи.

Як інформує «Слово і Діло», про це на своїй сторінці у Facebook написав директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

Кульбіт Савченко: з героїнь у змовниціНадію Савченко можуть звинуватити в державній зраді. Максим Кречетов аналізує, як Савченко з героїні перетворилася на ворога народу.

За його словами, перший вибух стався сьогодні о третій годині ночі в Деснянському районі столиці на вулиці Маяковського, 44-а.

Тоді відбувалося затримання патрульними місцевого жителя 1988 року народження без постійного місця роботи. Останній кинув під службовий автомобіль Тоyota ручну уламкову гранату, яка вибухнула. Правоохоронці не постраждали, однак автівка зазнала ушкоджень. Зловмисника затримали.

Другий вибух стався через півгодини у місті Ужгороді. Невідома особа кинула вибухівку на територію будинку лікаря стоматолога. Люди не постраждали, втім, вибухом були частково пошкоджені вікна, фасад будинку та огорожу зазначеного домоволодіння. Обставини події з’ясовуються.

«Донеччина. О 09:00 у місті Добропілля в квартирі подружжя стався вибух невстановленого предмету. В результаті вибуху господар загинув, а дружина отримала уламкові поранення (медичну допомогу надано без шпиталізації). Обставини події з’ясовуються», – підсумував Шевченко.

Нагадаємо, сьогодні Юрій Луценко заявив, що слідчі ГПУ мають докази того, що народна депутат Надія Савченко планувала теракт у залі Верховної Ради.

Також Верховна Рада виключила Савченко з комітету з питань національної безпеки і оборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: