На хабарі спіймали заступника начальника льотної академії

Читать на русском
Під час отримання хабара військова прокуратура затримала заступника начальника наземних службх Кропивницької льотної академії Національного авіаційного університету.

Під час отримання хабара військова прокуратура затримала заступника начальника наземних служб Кропивницької льотної академії Національного авіаційного університету.

Про це повідомляє відділ зв'язків із громадськістю та засобами масової інформації Генеральної прокуратури України, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що заступника начальника льотної академії затримали 6 квітня 2018 року в рамках кримінального провадження за фактом вимагання неправомірної вигоди.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний посадовець вимагав неправомірну вигоду в розмірі 18 тисяч гривень за надання дозволу на встановлення двох кава-машин на території навчального закладу», – йдеться в повідомленні.

«Того ж дня військовою прокуратурою гарнізону затриманому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України, й судом обраний запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», – відзначили в прокуратурі. Досудове розслідування триває.

Раніше повідомлялося, що НАБУ показало відео, як Супрун пропонували хабара.

Відзначимо також, у Києві на великому валютному хабарі затримали чиновника Укртрансбезпеки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: