Два чиновника «Укрзалізниці» погоріли на хабарі

Читать на русском
Співробітники поліції під процесуальним керівництвом ГПУ затримали двох посадовців ПАТ Укрзалізниця на хабарі у 85 тисяч гривень.

Співробітники поліції під процесуальним керівництвом ГПУ затримали двох посадовців ПАТ Укрзалізниця на хабарі у 85 тисяч гривень.

Як повідомили у поліції, службові особи запропонували директору одного з департаментів Укрзалізниці 85 тисяч гривень за продовження терміну строкового трудового договору, пише «Слово і Діло».

У «Борисполі» митники попалися на хабаряхХабар вимагали за безперешкодне переміщення багажу через міжнародний пункт пропуску «Борисполя».

«Під час проведення заходів по викриттю посадових осіб правоохоронці задокументували причетність до вчинення злочину заступника директора філії та помічника директора одного з напрямків роботи підприємства», - заявили у поліції.

Фігуранти затримані в рамках кримінального розслідування за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Виконувач обов'язків голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов уточнив, що один із затриманих є заступником директора філії Центр сервісного забезпечення Укрзалізниці.

За його словами, слідчі дії відбулися за всебічного сприяння керівництва товариства та департаменту безпеки Укрзалізниці.

Нагадаємо, що Служба безпеки України викрила багатомільйонну корупційну схему в Укрзалізниці під час закупівлі запасних частин до вантажних вагонів.

Раніше правоохоронці затримали чиновницю Київської міської державної адміністрації за отримання хабара від підприємця.

Також військова прокуратура викрила хабарника-держслужбовця з Секретаріату Кабміну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: