У Києві на великому валютному хабарі затриманий чиновник Укртрансбезпеки

Читать на русском
Співробітники СБУ у Киїєві затримали чиновника Департаменту адміністративних послуг Державної служби з безпеки на транспорті за хабар у 38 тисяч доларів.

Співробітники СБУ у Киїєві затримали чиновника Департаменту адміністративних послуг Державної служби з безпеки на транспорті за хабар у 38 тисяч доларів.

За інформацією спецслужби, посадовець Укртрансбезпеки налагодив корупційну схему довкола надуманого «дефіциту» бланків-дозволів на міжнародні вантажні перевезення, пише «Слово і Діло».

Два чиновника «Укрзалізниці» погоріли на хабаріСпівробітники поліції під процесуальним керівництвом ГПУ затримали двох посадовців ПАТ Укрзалізниця на хабарі у 85 тисяч гривень.

Зокрема, він вимагав від підприємця 38 тисяч доларів за видачу дозволів. За кожний оформлений документ чиновник отримував від 100 до 500 доларів при офіційній вартості бланку у 49 гривень.

Посадовця Укртрансбезпеки затримали в одному із розважальних закладів Києва під час отримання чергової частини хабара в розмірі 4,6 тисячі доларів.

За фактом хабарництва відкрито кримінальне провадження (ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Раніше співробітники СБУ затримали за хабарництво головного державного інспектора регіональної митниці та старшого інспектора прикордонного наряду на одному з пунктів пропуску в Одеській області.

Також співробітники СБУ затримали трьох організаторів групи, які робили фейкові документи для виїзду в країни ЄС особам, можливо причетним до ворожих угруповань на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: