Понеділок у АТО: 18 обстрілів, є поранені

Читать на русском
Троє українських військових зазнали поранень внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі. Їх доставили до лікувальних закладів та надали їм  необхідну медичну допомогу.

Троє українських військових зазнали поранень внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі. Їх доставили до лікувальних закладів та надали їм необхідну медичну допомогу.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00 понеділка, 9 квітня, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 9 квітняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 9 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів

Від початку доби проросійські терористи 18 разів обстріляли українські опорні пункти, при цьому вкотре застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння.

На донецькому напрямку із забороненої 122 мм артилерії бойовики обстріляли українські позиції в районі Широкиного та Лебединського, а з 120 мм мінометів – поблизу Водяного. Також по захисниках Лебединського агресор відкривав вогонь з 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, оборонців Широкиного, Талаківки, Кам’янки, Опитного та Водяного обстріляв з гранатометів різних систем. Крім цього, великокаліберні кулемети окупанти застосували в районі Пищевика, а стрілецьку зброю – по захисниках Пісків і Шахти Бутівка.

На луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів вогонь вівся по українських укріпленнях під Луганським. Також під обстріл з гранатометів потрапили українські опорні пункти неподалік Світлодарська та Катеринівки.

Нагадаємо, за минулу добу, 8 квітня, бойовики 35 разів обсріляли позиції українських військових, також застосувавши озброєння, заборонене Мінськими угодами. Тоді внаслідок бойових дій п’ятеро українських бійців отримали поранення.

Також стало відомо про стан поранених на Великдень бійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: