Стало відомо про стан поранених на Великдень бійців

Читать на русском
П'ять українських військових за минулу добу отримали поранення. За словами медиків, двоє з них перебувають у стані середньої тяжкості.

П'ять українських військових за минулу добу отримали поранення. За словами медиків, двоє з них перебувають у стані середньої тяжкості.

Прес-секретар Міністерства оборони полковник Дмитро Гуцуляк на брифінгу в понеділок, 9 квітня, розповів, що поранені на Великдень бійці ЗСУ перебувають у мобільних госпіталях, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Укрінформ.

Субота в зоні АТО: близько 20 обстрілів, є пораненийСтаном на 18:00 суботи, 7 квітня, незаконні збройні формування 17 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції, один військовослужбовець отримав поранення.

Унаслідок обстрілу за останню добу п'ять українських військових отримали поранення, стан двох з них медики оцінюють як середньої тяжкості.

«За минулу добу, на Великдень, п'ятеро українських захисників отримали поранення. Їх доставили у військові мобільні госпіталі, стан здоров'я двох середньої тяжкості, інших - задовільний. Їм надають всю необхідну медичну допомогу», - сказав Гуцуляк.

За попередню добу в АТО зафіксували 42 обстріли, двоє людей отримали поранення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: