Адвокати внесли заставу за капітана судна «Норд»

Читать на русском
Адвокати внесли заставу за затриманого капітана судна «Норд» Володимира Горбенка. Раніше суд назвав суму 35 тисяч 240 гривень.

Адвокати внесли заставу за затриманого капітана судна «Норд» Володимира Горбенка.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна« з посиланням на представника компанії-власника корабля керченського рибколгоспу імені Першого травня - Анну Шевельову, пише «Слово і Діло».

Вона розповіла, що захисники Горбенка внесли за нього заставу. Однак через закінчення робочого дня, вони не отримали підтвердження надходження грошей на рахунок.

«Горбенко в ІТТ (ізолятор тимчасового утримання - УП) до отримання підтвердження про прихід застави на рахунок. Відпустять, мабуть, після вихідних», - сказала представник компанії.

25 березня корабель морської охорони українських прикордонників затримав в Азовському морі риболовецьке судно-порушник «Норд» під прапором Російської Федерації.

У ході перевірки встановлено, що воно зареєстроване в окупованому Росією Криму. Затримане судно із командою відконвоювали до порту Бердянська для проведення подальших перевірочних та процесуальних дій.

Повідомлялося, що 30 березня суд заарештував судно «Норд».

2 квітня капітану рибальського судна «Норд» було оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею «порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї».

6 квітня Херсонський міський суд обрав Горбенку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави у розмірі 35 тисяч 240 гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: