Біля берегів США помітили російський корабель-розвідник

Читать на русском
Біля східного узбережжя США зафіксували російський розвідувальний корабель. Судно Віктор Леонов помічено в міжнародних водах біля берегів Північної Кароліни.

Біля східного узбережжя США зафіксували російський розвідувальний корабель. Судно Віктор Леонов помічено в міжнародних водах біля берегів Північної Кароліни.   Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє CNN з посиланням на військові джерела.

Британська розвідка зробила заяву щодо авіакатастрофи MH17Росія намагається за допомогою пропаганди переконати всіх, що вона не збивала літак, впевнені в MI6.
  За даними телеканалу, судно було помічено в міжнародних водах в 160 км від міста Вілмінгтон. При цьому невідомо, куди прямував корабель.   За словами джерел, кілька днів тому Віктор Леонов покинув Порт-оф-Спейн, столиці карибської держави Тринідад і Тобаго.

Нагадаємо, вранці в понеділок, 8 січня, в Одеський порт зайшов ескадрений міноносець військово-морських сил США USS Carney DDG64.

Як відомо, з 1 грудня 2017 року по 1 січня 2018 року зафіксовано візит 26 вантажних суден-порушників в порти окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: