Суд заарештував на два місяці «депутата міськради» Євпаторії

Читать на русском
Суд в Херсонській області заарештував на два місяці «депутата» незаконно створеної Євпаторійської міськради, затриманого 3 квітня в пункті пропуску «Чаплинка»

Суд в Херсонській області заарештував на два місяці «депутата» незаконно створеної Євпаторійської міськради, затриманого 3 квітня в пункті пропуску «Чаплинка».

Про це в коментарі «Інтерфакс-Україна» повідомила прес-секретар прокуратури Автономної Республіки Крим Тетяна Тихончик, передає «Слово і Діло».

Утримання українських політв’язнів: як путінський режим перевершив часи «застою»?Президент РФ розгляне помилування Олега Сенцова та Олександра Кольченка. Як утримують українських політв’язнів, міркували експерти.

«Суд обрав запобіжний захід у вигляді 60 діб утримання під вартою», - зазначила вона.

Таким чином, суд задовольнив клопотання прокуратури АРК про обрання запобіжного заходу учаснику встановлення окупаційної влади в Криму.

За інформацією, що затриманий - Сергій Осьмінін, який їхав на материкову частину України провідати родичів. У березні 2014 року він брав активну участь в діяльності так званої самооборони Криму, зокрема, в захопленні адміністративних будівель органів державної влади та місцевого самоврядування України.

5 квітня йому оголосили про підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Нагадаємо, в порти Криму в березні незаконно зайшли 19 кораблів.

Раніше Собчак озвучила Путіну список політв'язнів, вимагає відпустити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: