Парубій розповів, коли приймуть закон про нацбезпеку

Читать на русском
Верховна Рада України до кінця весни ухвалить у другому читанні та в цілому проект закону про національну безпеку.

Верховна Рада України до кінця весни ухвалить у другому читанні та в цілому проект закону про національну безпеку.

Як пише «Слово і Діло», такі очікування висловив голова українського парламенту Андрій Парубій в п'ятницю, передає «Інтерфакс-Україна».

Законопроект про нацбезпеку ухвалили в першому читанні: як голосувала РадаПрезидентський законопроект про національну безпеку ухвалили в першому читанні. Як голосували нардепи – на інфографіці Слова і Діла.

«Я переконаний, що цієї весни ми приймемо закон», - сказав він.

Спікер зазначив, що прийняття закону про нацбезпеки буде важливо як для реформування сектора безпеки, так і для інтеграції України в НАТО.

Парубій нагадав, що Україна взяла на себе зобов'язання до 2020 року привести сектор безпеки у відповідність стандартам НАТО.

Він також додав, що в 2019 році в Україні збереться парламентська асамблея НАТО.

Як відомо, 5 квітня Верховна Рада України затвердила в першому читанні президентський проект закону (№8068) про національну безпеку.

Пізніше голова підкомітету з питань соціального і правового захисту військовослужбовців комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, перший заступник глави фракції «Народного фронту» Андрій Тетерук заявив, що законопроект «Про національну безпеку» буде підготовлений комітетом Верховної Ради до другого читання за один місяць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: