Задимлення на шахті в Дніпропетровській області: гірники евакуйовані

Читать на русском
У ніч на четвер 5 березня на шахті Павлоградська ДТЕК Павлоградвугілля в Дніпропетровській області сталося задимлення кабельної продукції, робітники евакуйовані

У ніч на четвер 5 березня на шахті Павлоградська ДТЕК Павлоградвугілля в Дніпропетровській області сталося задимлення кабельної продукції, робітники евакуйовані.

В результаті інциденту ніхто не постраждав постраждалих немає, повідомляє «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що Україна купуватиме вугілля на Донбасі й надаліСказано 29 грудня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Сьогодні вночі в третю зміну на шахті Павлоградська однойменного шахтоуправління, в будівлі допоміжного ствола на позначці «0», сталося задимлення кабельної продукції. У зв'язку з цим оперативно був введений план ліквідації аварій. Вогнище спалаху було ліквідовано», - йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що в момент події в шахті перебувало 175 осіб, які були виведені на поверхню. Постраждалих у результаті задимлення немає.

«Працівники, які перебували в шахті, по запасним ходам, вийшли до головного стовбура горизонту 140м., де вугільними скипами були доставлені на поверхню. На даний момент всі співробітники підняті на-гора. Загрози для життя і здоров'я немає», - сказано в повідомленні.

В інформації уточнюється, що на місце події негайно прибули підрозділи 8-го воєнізованого гірничорятувального загону (ВГРЗ), які протягом півгодини ліквідували загоряння кабельної продукції.

Нагадаємо, українським підприємствам підвищили ціну на вугілля.

Раніше повідомлялося, що в Луганській області під землею заблоковано близько 180 шахтарів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: