У Запорізькій області горіла шахта, є постраждалі

Читать на русском
На шахті Запорізького залізорудного комбінату в селі Мала Білозерка Василівського району Запорізької області сталася пожежа.

На шахті Запорізького залізорудного комбінату в селі Мала Білозерка Василівського району Запорізької області сталася пожежа.

ЯК інформує «Слово і Діло», про це повідомляє Интерфакс-Украина в четвер, 8 березня.

За інформацією агентства, інцидент трапився близько полудня. У цей час 80 шахтарів знаходилися на глибині понад півкілометра. В результаті пожежі постраждало шість гірників, у одного з них стан важкий. За попередньою інформацією, загиблих немає.

На допомогу шахтарям прибули бригади аварійно-рятувальної служби з надзвичайних ситуацій в важкодоступних місцях, яким вдалося евакуювати людей з-під землі.

Черговий гірничо-рятувального загону відмовився офіційно підтвердити або спростувати факт пожежі в шахті.

Однак місцеві видання вже публікують фотографії та відео з місця подій. За інформацією IPnews клуби диму піднімаються над шахтними будівлями. Чаду найбільше над другим вантажним стволом.

«За інформацією головного лікаря Дніпрорудненської міськлікарні Юрія Абросимова, постраждало шестеро людей, які отримали опіки різного ступеня тяжкості і отруєння чадним газом. Одного з потерпілих перевели в обласний опіковий центр», - пише видання.

Раніше на Донбасі внаслідок обстрілу бойовиків згорів житловий будинок.

Нагадаємо, за минулу добу агресор провів три прицільні обстріли опорних пунктів Збройних сил України. Внаслідок ворожого вогню поранення отримав один український військовослужбовець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: