Стало відомо, який невідкладний законопроект вніс до Ради Порошенко

Читать на русском
Президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради законопроект про Національне бюро фінансової безпеки.

Президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради законопроект про Національне бюро фінансової безпеки.

Про це 5 квітня повідомила прес-служба глави держави, пише «Слово і Діло».

Закон про Нацбюро фінансової безпеки: чи зможе влада відсторонитися від тиску на бізнесДо ВР внесли законопроект про створення Національного бюро фінансової безпеки. Чи допоможе це усунути тиск на бізнес, міркували експерти.

«Сьогодні я підписав і визначив як невідкладний законопроект, який був розроблений в парламенті за допомогою уряду, про Національне бюро фінансової безпеки. Що це означає? У силовиків більше немає можливості заходити на підприємства», - повідомив Порошенко.

За його словами, створення відповідного органу дозволить ліквідувати корупцію в правоохоронних органах, які також виконували функції контролю фіскальної дисципліни.

«Всі вони приходили перевіряти сплату податків: міліція, СБУ, прокуратура, митниця. Усе. Мені дуже добре відомо. Сьогодні ми говоримо: вам немає, там (на підприємствах - ред) вам нічого робити. Є одна служба, яка розбереться з податками», - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, в березні глава комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна зареєструвала законопроект про Національне бюро фінансової безпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: