Пожежна безпека: у Львові вимагають закрити кінотеатр

Читать на русском
По ряду виявлених порушень в Кіноцентрі імені Довженка у Львові інспектори ДСНС вимагатимуть закрити цей заклад до усунення ряду виявлених порушень.

По ряду виявлених порушень в Кіноцентрі імені Довженка у Львові інспектори ДСНС вимагатимуть закрити цей заклад до усунення ряду виявлених порушень.

Про це пише Zahid.net з посиланням на висновок Державної служби з надзвичайних ситуацій, пише «Слово і Діло».

Гройсман розповів, як деякі ТРЦ саботують перевіркиДеякі торговельні мережі перешкоджають співробітникам Державної служби з надзвичайних ситуацій в проведенні перевірки пожежної безпеки.

Рятувальники відвідали заклад без попереджень і помітили декілька порушень: один із вогнегасників не проходив технічного обслуговування відповідно до норм, також підлога в одному з кінозалів була необроблена вогнетривким розчином, на сходових площадках траплялись сторонні предмети, які б заважали евакуації у разі необхідності.

Керівник культурно-освітнього центру Марта Іванишин пообіцяла виправити виявлені порушення. За її словами, заклад не отримував фінансування протягом тривалого періоду, і тільки в 2018 році до бюджету надійшло понад 1 млн гривень.

Нагадаємо, за дорученням Уряду з 2 квітня в Україні ДСНС розпочала перевірку кінотеатрів, шкіл, торгових центрів та інших місць масового скупчення людей щодо дотримання техніки безпеки.

Керівник ГСЧС Микола Чечоткін пообіцяв застосовувати силові методи із залученням поліції, якщо інспекторам будуть створювати перешкоди.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: