Гройсман розповів, як деякі ТРЦ саботують перевірки

Читать на русском
Деякі торговельні мережі перешкоджають співробітникам Державної служби з надзвичайних ситуацій в проведенні перевірки пожежної безпеки.

Деякі торговельні мережі перешкоджають співробітникам Державної служби з надзвичайних ситуацій в проведенні перевірки пожежної безпеки.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в інтерв'ю телеканалу Прямий.

Пожежі в Україні: у ДСНС озвучили статистикуЗа підсумками минулого року, більше 27 тисяч пожеж сталися на понад 20 тисяч гектарів. З початку року в Україні на пожежах загинули 706 осіб.

«Мені потрібні не штрафи, мені не потрібен тиск на бізнес. Мені потрібно, щоб була забезпечена відповідна безпека», - заявив він.

Гройсман додав, що якщо хтось буде ігнорувати вимоги, на це будуть жорстко реагувати.

«До мене вже доноситься інформація, що певні торговельні мережі не пускають контролерів. Хочу, щоб всі почули мене: не грайтеся з вогнем, не грайтеся з безпекою людей. Краще пройти перевірку добровільно, ніж чинити опір. Цей опір ми здолаємо. Якщо для цього потрібно буде задіяти правоохоронні органи і підрозділи, ми це зробимо», - сказав прем'єр.

Нагадаємо, 30 березня в Україні стартували масові перевірки всіх місць масового скупчення людей. Йдеться про кінотеатри, торгові центри, школи і садки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: