НАБУ оприлюднило компромат на Холодницького

Читать на русском
НАБУ оприлюднило фрагменти розсекречених матеріалів негласних слідчих дій, проведених у робочому кабінеті керівника САП Назара Холодницького.

НАБУ оприлюднило фрагменти розсекречених матеріалів негласних слідчих дій, проведених у робочому кабінеті керівника САП Назара Холодницького.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку відомства в Facebook.

Фрагменти розсекречених матеріалів негласних слідчих дій стосовно Керівника САПNABU

Антикорупційне бюро врахувало суспільний резонанс справи та вирішило надати громадськості достовірну інформацію щодо участі відомства в розслідуванні щодо керівника САП.

«Наголошуємо, що вказані слідчі дії здійснювалися на підставі ухвали слідчого судді, в рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого Генеральною прокуратурою України», – йдеться в заяві відомства.

Також у Бюро наголосили, що виявлені факти можливих порушень у діях Холодницького жодним чином не характеризують роботу очолюваного ним органу й співпраця детективів із прокурорами САП у розслідуваних кримінальних провадженнях триває в штатному режимі.

Луценко змінив підслідність провадження щодо ХолодницькогоГенеральний прокурор Юрій Луценко змінив підслідність у справі свого заступника-керівника САП Назара Холодницького, процесуальне провадження здійснює генеральна інспекція ГПУ.

Нагадаємо, голова НАБУ Артем Ситник у своїй дисциплінарної скарзі повідомив Кваліфікаційно-дисциплінарній комісії прокурорів, що голова САП Назар Холодницький втручався в справи щодо народного депутата Георгія Логвинського, Олега Бахматюка, мера Одеси Геннадія Труханова, екс-голови НАЗК Наталії Корчак, а також помічника Олега Ляшка Олександра Богачова, який пропонував хабара в. о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун.

Також директор НАБУ Артем Ситник визнав, що його відомство співпрацює з ГПУ в справі Холодницького.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: