Кабмін схвалив угоду щодо повітряного простору з Молдовою

Читать на русском
Кабінет міністрів України схвалив проект угоди з урядом Молдови про повітряне сполучення. Проект розроблений для виконання внутрішньодержавних процедур.

Кабінет міністрів України схвалив проект угоди з урядом Молдови про повітряне сполучення.

Відповідне рішення уряду є в розпорядженні «РБК-Україна», передає «Слово і Діло».

Скільки іноземців відвідало Україну і куди їздили за кордон українці в 2017 роціУ Держстаті підрахували, скільки іноземців побувало в Україні та чи змогли наші співвітчизники повністю скористатися безвізом у 2017 році.

Проект розроблений для виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для укладення нової угоди, яка вдосконалить діючу договірну правову базу для реалізації регулярного повітряного сполучення між Україною та Молдовою.

Документ замінить чинну угоду, яка була підписана в Кишиневі 20 березня 1993 року.

Нова угода дозволить лібералізувати ринок повітряних перевезень між Україною та Молдовою, вдосконалити порядок регулювання регулярних повітряних перевезень між двома країнами, а також усунути обмеження по кількості рейсів, ємності та (або) типів повітряних суден, пунктів на територіях обох країн при здійсненні регулярного повітряного сполучення.

Документ буде містити положення про комерційні аспекти діяльності авіапідприємств; забезпечить перехід від процедури затвердження тарифів до процедури моніторингу тарифів та обмеження втручання авіаційної влади в процес формування тарифів тощо.

Раніше в Держстаті підрахували, скільки іноземців відвідали Україну в 2017 році.

Нагадаємо також, що Україна і Молдова вирішили посилити охорону держкордону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: