Бойовики зірвали розведення військ у Станиці Луганській

Читать на русском
На третій день пасхального перемир'я бойовики російсько-окупаційних військ зірвали розведення військ в Станиці Луганській.

На третій день «пасхального перемир'я» бойовики російсько-окупаційних військ зірвали розведення військ в Станиці Луганській.

Про це повідомляє Українська сторона СЦКК, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 2 квітняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 2 квітня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Окупанти продовжують ігнорувати вимоги режиму тиші на ділянці розведення сил і засобів сторін в районі населеного пункту Станиця Луганська. Незважаючи на введення з 30 березня всеосяжного режиму «Пасхального перемир'я» по всій лінії розмежування сторін на Сході України увечері 1 квітня російський-окупаційні війська в черговий раз застосували тут стрілецьку зброю», - йдеться в повідомленні.

У СЦКК додали, що обстріл військовослужбовців ЗСУ бойовики здійснювали з гори Князь Ігор, що на тимчасово непідконтрольною території уряду України. Про це вже повідомили СММ ОБСЄ.

У СЦКК відзначили, що підрозділи Збройних Сил України готові до відведення своїх сил і засобів на цій ділянці розведення в дзеркальному варіанті, за умови неухильного виконання вимог Рамкової рішення Тристоронньої контактної групи.

Нагадаємо, в АТО на донецькому напрямку знову обстріли.

Раніше Хуг зустрівся з ватажком «ЛНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: