Українським полоненим на Донбасі передали великодні подарунки

Читать на русском
Місія МКЧХ вперше змогла передати передачі українським заручникам бойовиків — військовим, заручникам у макіївську колонію і в Донецький слідчий ізолятор.

Міжнародному Комітету Червоного Хреста вдалося передати передачу заручникам, громадянам України, яких бойовики утримують на Донбасі.

Про це написала в Facebook представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко, повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні місія МКЧХ вперше за весь цей час змогла передати передачі нашим хлопцям - військовим, заручникам в макіївську колонію і в Донецький слідчий ізолятор. Саме про передачу до Великодня домовилися на останній зустрічі гуманітарної групи в Мінську. Маленька гуманітарна і психологічна, але така важлива підтримка. Спасибі всім причетним, рада, що домовленості останньої зустрічі гуманітарної групи в Мінську потихеньку виконуються. Працюємо далі», - зазначила Геращенко.

Нагадаємо, в заручниках у бойовиків перебувають 126 українців.

Раніше Ірина Геращенко повідомила, що проросійські бойовики вимагають передати їм за обміном близько 100 злочинців, які сидять за вбивства, насильство, мародерство і теракти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: