«Великоднє перемир'я»: бойовики не припиняють обстрілів

Читать на русском
У першу половину доби режим «великоднього перемир'я», встановлений з опівночі 30 березня, бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримався.

У першу половину доби режим «великоднього перемир'я», встановлений з опівночі 30 березня, бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримався. Агресор здійснив 16 обстрілів позицій українських військових на донецькому напрямку.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 30 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 30 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів і протитанкової керованої ракети противник обстріляв наші зміцнення поблизу Талаківці, застосував гранатомети в районі Опитного, Верхньоторецька і Богданівки, а зенітну установку - недалеко від Водяного. Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся по захисникам Авдіївки, Опитного, Новотроїцького, Шахти Бутівки і Павлопіля.

На луганському напрямку з початку доби умови перемир'я з боку ворога дотримувалися в повній мірі.

Зміна формату АТО та миротворці: чи наблизить це розв’язання конфлікту на Донбасі?Антитерористична операція на Донбасі завершиться відразу після підписання президентом Петром Порошенком відповідного указу. Про вирішення конфлікту на Донбасі та зміну формату АТО міркували експерти.

Під час виконання бойових завдань один український військовослужбовець загинув, троє воїнів - отримали поранення. Постраждалих доставили в лікувальні установи, їм надана необхідна медична допомога.

Як повідомлялося, ОБСЄ відкриє нові патрульні бази в ОРДО.

Також відзначимо, що ще один канал мовитиме на Крим і Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: