Справа медуніверситету: Луценка закликали опікуватися розслідуванням щодо Амосової

Читать на русском
Вчені закликали генпрокурора Юрія Луценка взяти під особистий контроль розслідування заяв Амосової про кримінальні правопорушення.

Члени Вченої ради Національного медичного університету імені Богомольця на засіданні висловили підтримку ректору Катерині Амосовій у боротьбі за «незалежність та автономність» вишу.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба університету.

Вчені закликали генпрокурора Юрія Луценка взяти під особистий контроль розслідування заяв Амосової про кримінальні правопорушення.

Також члени Вченої ради вимагають від міністерства охорони здоров’я зобов’язати Центр тестування укласти з університетом імені Богомольця угоду з проведення ліцензійних іспитів «Крок».

Нагадаємо, 6 березня Амосову знову відсторонили від посади ректора медуніверситету Богомольця.

Раніше повідомлялося, що відсторонену ректорку Національного медичного університету імені Богомольця Катерину Амосову суд відновив на посаді. Міністерство охорони здоров’я оскаржуватиме рішення суду про поновлення Катерини Амосової.

20 лютого Міністерство охорони здоров'я відсторонило від виконання обов'язків ректора медуніверситету Богомольця Катерину Амосову.

26 лютого студенти та трудовий колектив Національного медичного університету імені Богомольця оголосили про безстроковий страйк вишу.

28 лютого в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун повідомила, що їй надходять погрози через ситуацію, яка склалася навколо медичного університету імені Богомольця та відсторонення від посади ректора Катерини Амосової.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: