ЄС планує переробити дороги під перекидання військ

Читать на русском
На тлі загострення відносин з Росією Євросоюз має намір полегшити переправлення солдатів і військової техніки між окремими країнами-членами.

На тлі загострення відносин з Росією Євросоюз має намір полегшити переправлення солдатів і військової техніки між окремими країнами-членами.

Про це йдеться в плані Єврокомісії, представленому у Брюсселі, пише DW.com, передає «Слово і Діло».

Путін готовий на поступки для Донбасу – ЗМІВолодимир Путін прагнути залишити за Кремлем зони впливу в світі, тому готовий йти на поступки в питанні Донбасу. Але він не готовий йти на поступки в питанні Криму.

З цією метою планується спростити прикордонні формальності і обладнати дороги, мости і залізні дороги для перевезення танків та іншої важкої техніки.

Згідно з цим документом, дороги, мости і залізні дороги в ЄС до кінця 2019 року мають бути перевірені на придатність для транспортування військової техніки.

У документі наголошується, що в даний час багато видів військового обладнання через особливо велику вагиу і великі габарити не можуть транспортуватися в ЄС повсюдно.

На основі проведеного аналізу буде вирішено, які ділянки транспортної мережі в ЄС потребують термінової реновації. Додаткові кошти на реновацію з 2020 року будуть виділятися з бюджету Євросоюзу.

Раніше опублікували новий список країн, які вислали дипломатів РФ.

Нагадаємо, 4 березня Скрипаль і його дочка були виявлені без свідомості в британському Солсбері й перебуває в лікарні в критичному стані.

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей повідомила, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною, яка розроблялося в Росії. На зустрічі в Брюсселі вона підтвердила, що речовина, яка використовувалося для атаки, належить до групи «Новачок».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: