Директор компанії YouControl заявив, що СБУ зняла з нього всі звинувачення

Читать на русском
Засновник і директор компанії YouControl Сергій Мільман заявив, що СБУ кілька тижнів тому зняла з нього всі звинувачення.
Фото журналіста «Слово і ДІло»

Засновник і директор компанії YouControl Сергій Мільман заявив, що СБУ декілька тижнів тому зняла з нього всі звинувачення.

Про це повідомляє журналіст «Слово і Діло».

На сторожі безпеки: як виконує обіцянки голова СБУ ГрицакПоки в Україні відзначають День Служби безпеки, Слово і Діло розбиралось, як голова відомства Василь Грицак справляється з обіцянками.

«Все таки кілька тижнів тому прокурор зняв із мене всі звинувачення», - повідомив Мільман на Рolicy talks у міністерстві фінансів у четвер, 29 березня.

Нагадаємо, засновнику аналітичного онлайн-сервісу YouControl Сергію Мільману в кінці грудня 2017 року оголосили підозру за «несанкціоноване втручання в роботу комп'ютерних мереж». На думку СБУ, це призвело до витоку, блокування інформації та спотворення процесу її обробки і маршрутизації.

Відзначимо також, що YouControl - це компанія, яка формує досьє на компанії України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах і візуалізує зв'язку між афілійованими особами.

Раніше президент Петро Порошенко назвав пріоритет в роботі СБУ.

Також стало відомо, скільки терактів запобігла СБУ в 2017 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: