СБУ завела справу проти Портнова

Читать на русском
Спецслужба завела справу на Андрія Портнова у відповідь на заяву до правоохоронних органів про можливу причетність екс-чиновника до анексії Криму, повідомив нардеп Андрій Левус.

Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження щодо колишнього першого заступника глави Адміністрації президента Андрія Портнова за державну зраду.

Про це в понеділок, 26 березня, повідомив народний депутат від «Народного фронту» Андрій Левус на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Шуфрича викликали на допит у справі ПортноваГенеральна прокуратура викликала народного депутата від «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича на допит. Згідно з оприлюдненими документами, йдеться про справу Портнова.

За словами парламентаря, СБУ завела справу на Портнова у відповідь на заяву до правоохоронних органів про можливу причетність екс-чиновника до анексії Криму.

«Так, слідчий відділ Головного управління СБУ в АР Крим уже веде досудове розслідування в справі про державну зраду, а відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань», – розповів нардеп.

Нагадаємо, раніше Андрій Портнов заявляв, що суд зобов'язав Генпрокуратуру відновити розслідування кримінального провадження про стрілянину нардепа від «Народного фронту» Сергія Пашинського.

Також стало відомо, що Януковича викликали на допит у новій справі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: