Пожежа в Кемерово: кількість жертв збільшилася до 76

Читать на русском
Кількість жертв пожежі в російському торговому центрі «Зимова вишня» Кемерово збільшилася до 76.  Пошукова операція на місці пожежі завершена.

Кількість жертв пожежі в російському торговому центрі «Зимова вишня» Кемерово збільшилася до 76.

Як пише «Слово і Діло», таку інформацію повідомили в оперативному штабі на місці події в Кемерові, передає видання «Говорить Москва».

Після трагедії в Кемерово ТРЦ Києва перевірять на безпекуМер Києва Віталій Кличко доручив обстежити всі торгово-розважальні комплекси столиці на відповідність нормам пожежної безпеки після трагедії в російському Кемерово.

Як повідомляється, 8 людей звернулися за медичною допомогою через добу після трагедії. Серед постраждалих 27 дітей, двоє з них залишаються в лікарні.

За словами начальника МНС Росії по Кемеровській області Олександра Мамонтова, пошукова операція на місці пожежі завершена.

«Упізнано 27 тіл загиблих. На сьогодні поховання сплановано 14 осіб», - заявив Мамонтов на нараді.

Він додав, що слідство направило тіла чотирьох упізнаних на додаткові дослідження.

«Подальша процедура упізнання буде проводитися за зібраними генетичним матеріалами», - уточнив начальник МНС.

Раніше повідомлялося, що в пожежі у Кемерово загинули 64 людини. З них більшість – діти. Але родичі жертв пожежі заявили, що вони мають інформацію про 85 людей, які ймовірно зникли безвісти.

Нагадаємо, пожежа в торгово-розважальному центрі в Кемерово сталася вдень 25 березня. За даними МНС, загоряння сталося на четвертому поверсі, де розташовані кінотеатр та дитячі ігрові майданчики. Слідчий комітет РФ розглядає дві версі коротке замикання та «застосування відкритого вогню».

Пізніше затримані керівники і співробітники російського торгового центру в Кемерово заявили, що причиною трагедії міг бути підпал.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: