Родичі підрахували тіла в морзі Кемерово: пожежа забрала життя 41 дитини

Читать на русском
Родичі загиблих під час пожежі в торговому центрі Зимова вишня в російському Кемерово проінспектували морг і вивісили в штабі новий список жертв трагедії. За їхніми даними, загинула 41 дитина.

Родичі загиблих під час пожежі в торговому центрі «Зимова вишня» в російському Кемерово проінспектували морг і вивісили в штабі новий список жертв трагедії. За їхніми даними, загинула 41 дитина.

Як повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс», члени ініціативної групи родичів проінспектували морг.

У російському Кемерово десятки людей загинули під час пожежі в ТРЦ: що пишуть у соцмережахПожежа в ТРЦ у Кемерово (Росія) почалася вчора, 25 березня. Що про інцидент думають у соціальних мережах – у матеріалі Слова і Діла.

«Ми оглянули морг, у списку 64 загиблих. Ми оглянули тіла, якщо судити за розмірами, то там близько 20 дорослих, решта дітей. Тіла не ховали – ми оглянули кожен кабінет, підвал, горище, гаражі. Деякі тіла просто в коробках», – розповів один із членів ініціативної групи на мітингу.

За словами голови Слідчого комітету РФ Олександра Бастрикіна, для опізнання 37 тіл потрібно провести генетичну експертизу. Це займе близько двох тижнів.

Вранці у вівторок, 27 березня, в центрі Кемерово розпочався мітинг. Тисячі жителів вимагали відставки влади. Вони також закликають розповісти правду про пожежу.

Нагадаємо, пожежа в торговому центрі «Зимова вишня» в Кемерово почалася вдень 25 березня. В результаті загинули 64 людини.

Офіційної інформації про причини пожежі немає. Основні версії: підпал, несправність проводки або необережне поводження з вогнем.

Путін, який прилетів до Кемерово, назвав причиною трагедії недбалість і нехлюйство.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: