Суд заарештував ТРЦ «Караван» у Києві

Читать на русском
Голосіївський районний суд Києва наклав арешт на нерухоме майно столичного торгово-розважального центру Караван.

Голосіївський районний суд Києва наклав арешт на нерухоме майно столичного торгово-розважального центру «Караван».

Про це свідчить відповідне рішення суду, повідомляє «Слово і Діло».

«Накласти арешт на нежилий будинок – торгово-розважальний комплекс, що розташований за адресою м. Київ, вул. Лугова, 12, а також торгово-офісну будівлю, що розташована за адресою м. Київ, вул. Лугова, 12, які на праві власності належать приватному акціонерному товариству «Лекс холдинг», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ухвала слідчого судді може бути оскаржена в Апеляційному суді міста Києва протягом п'яти днів із дня її оголошення.

Як зазначається, слідчий Головного управління Нацполіції Києва звернувся до суду з клопотанням про арешт нерухомого майна ТРЦ «Караван» площею 46,7 тис. кв. м та торгово-офісної будівлі площею 10,5 тис. кв. м.

Найгучніші обшуки, проведені правоохоронцями в 2016 році«Слово і Діло» зібрало найгучніші обшуки, які були проведені правоохоронними органами в 2016 році.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 9 липня 2013 року службові особи «Лекс холдинг» шляхом обману та зловживання довірою на підставі кредитного договору отримали в ПАТ «ВТБ Банк» кредитні кошти, якими в подальшому заволоділи, після чого розпочали процедуру банкрутства підприємства з метою вивести із забезпечення заставне та іпотечне майно, чим завдали вказаній фінансовій установі шкоди на загальну суму 73,9 млн дол.

Кінцевим бенефіціаром ПрАТ «Лекс холдинг» є бізнесмен Олександр Ярославський.

Нагадаємо, в листопаді минулого року столичний суд заарештував ТРЦ «Гулівер», що належить Віктору Поліщуку, в справі про розкрадання коштів банку «Михайлівський». У січні прокуратура повторно заарештувала бізнес-центр «Гулівер».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: