Порошенко закликав Раду скасувати декларування для антикорупціонерів

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко наполягає на скасуванні Верховною Радою обов'язкового електронного декларування для представників громадських організацій.

Президент України Петро Порошенко наполягає на скасуванні Верховною Радою обов'язкового електронного декларування для представників громадських організацій, які займаються антикорупційною діяльністю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу адміністрації президента.

Чотири роки асоціації з ЄС: чи стала Україна ближчою до Європи?У березні 2014 року ухвалили історичне для країни рішення. Україна підписала політичну частину Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Експерти підбили підсумки.

«Петро Порошенко наполягає, що Верховна Рада і всі її фракції без виключення, нарешті, повинні почути аргументацію громадянського суспільства, наших партнерів, глави держави і прийняти відповідальне рішення про скасування електронного декларування (антикорупціонерів)», - повідомили в АП.

В АП нагадали, що відповідний законопроект поданий Порошенко влітку 2017 року, і він готовий оперативно підписати цей документ.

«Глава держави ще раз підкреслює, що впровадження електронного декларування для активістів, схвалене в минулому році, було помилкою. Вона не безповоротна, її можна виправити і слід це зробити», - додали в прес-службі.

Раніше депутати не захотіли збиратися на позачергове пленарне засідання.

Нагадаємо також, суд не погодився з роз'ясненням НАПКА про виробництвах НАБУ за деклараціями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: