Мей пообіцяла Росії «довгострокову відповідь»

Читать на русском
Британський уряд спільно з міжнародними партнерами планує довгострокові заходи в рамках реакції на хімічну атаку в Солсбері.

Британський уряд спільно з міжнародними партнерами планує довгострокові заходи в рамках реакції на хімічну атаку в Солсбері.

Про це заявила прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей під час засідання Кабінету міністрів, повідомляє Reuters, пише «Слово і Діло».

Висилка дипломатів РФ з Європи: чи підуть на це США та що означає дипломатичний бойкот?За даними газети The Times, близько 20 країн Європи та США готуються вислати російських дипломатів, пов'язаних зі шпигунською діяльністю Москви. Чи ризикнуть США піти на такі заходи й що це означає для РФ, розповіли експерти.

«Вчора (26 березня, - ред.) був важливий момент у нашій відповіді на цей нерозумний акт агресії, однак багато чого ще належить зробити», - заявила вона, уточнивши, що спільна робота з союзниками триває.

Також Мей підкреслила, що багато партнерів Великобританії виступають проти Росії не тільки з солідарності, а й з-за усвідомлення загрози з боку Кремля.

Раніше стало відомо, що Болгарія відкликала свого посла в Росії для консультацій.

Нагадаємо, НАТО скорочує чисельність постійного представництва РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: