Люксембург відмовився висилати російських дипломатів

Читать на русском
Люксембург не має наміру висилати російських дипломатів через отруєння колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля в Солсбері.

Люксембург не має наміру висилати російських дипломатів через отруєння колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля в Солсбері.

Як інформує «Слово і Діло», про це заявив міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн, передає 5 minutes RTL.

Висилка дипломатів РФ з України: чи будуть наслідки та чи варто розривати дипвідносини?Україна вирішила підтримати Британію й вислати російських дипломатів через отруєння Скрипаля. Наскільки правильне рішення та чи вплине цей крок на питання звільнення українців, яких утримує РФ, розповіли експерти.

«Не дивлячись на всі наші зусилля, виявилося неможливо встановити, що хтось з російських представників у Люксембурзі шпигун або працює проти інтересів країни», - повідомив Ассельборн.

У той же час він додав, що Люксембург на 100 відсотків солідарний з Великобританією.

Нагадаємо, Британія вислала 23 російських дипломата у зв'язку зі «справою Скрипаля». Її приклад наслідували понад 20 західних країн.

Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені 4 березня в британському Солсбері з ознаками отруєння. Британія звинуватила у трагедії Росію, Москва усі звинувачення відкинула.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: