Стало відомо, скільки строковиків призвуть у Києві навесні

Читать на русском
За результатами 2-3 повідомлень до призовних дільниць з'являються тільки близько 3% громадян призовного віку

До строкової служби навесні 2018 року планують призвати 563 киянина.

Про це заявив голова міської призовної комісії, заступник голови КМДА Дмитро Давтян, повідомляє прес-служба КМДА, пише «Слово і Діло».

Контрактна армія в Україні: «за» і «проти»Восени минулого року глава держави заявив, що армія в Україні стає контрактною, а зараз у планах уряду повний перехід на контрактну службу до 2020 року. Детальніше про службу в армії розповіли експерти.

Зокрема, із зазначеної кількості жителів столиці в Збройні Сили призвуть 358 осіб, до Національної гвардії - 135 осіб, до Державної прикордонної служби - 40 осіб та Державної служби спеціального транспорту - 30 осіб. Загалом, за словами заступника голови КМДА, явка призовників зараз дуже низька.

«Ми повинні разом із районними комісарами і главами райдержадміністрацій докласти всіх зусиль, щоб виконати поставлені завдання. Уповаємо на інформування через житлово-експлуатаційні організації, проте поки що вони не показали високу ефективність. За результатами 2-3 повідомлень до призовних дільниць з'являються тільки близько 3% громадян призовного віку», - зазначив Дмитро Давтян.

Раніше стало відомо, як проходять службу офіцери запасу, призвані в 2017 році.

Нагадаємо також, що Кабмін затвердив чисельність призовників цієї весни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: