Осінній призов: з'ясувалося, де служитимуть строковики

Читать на русском
У рамках осінньої призовної кампанії-2017 на проходження строкової служби були відправлені 12 460 осіб.

У рамках осінньої призовної кампанії-2017 на проходження строкової служби були відправлені 12 460 осіб.

Про це повідомляє прес-служба Сухопутних військ ЗСУ 12 грудня, передає «Слово і Діло».

Контрактна армія в Україні: «за» і «проти»Восени минулого року глава держави заявив, що армія в Україні стає контрактною, а зараз у планах уряду повний перехід на контрактну службу до 2020 року. Детальніше про службу в армії розповіли експерти.

Дві третини призовників проходитимуть військову службу в ЗСУ. Відзначається, що військкомати виконали призовний план на 100%.

«Військовими комісаріатами України були призвані та направлені у війська (сили) 12 460 осіб, у тому числі до Збройних сил України – 8360, Національної гвардії України – 3500, до Державної спеціальної служби транспорту – 600, тобто військові комісаріати виконали державне завдання на 100%», – ідеться в повідомленні.

У ЗСУ стверджують, що осіння призовна кампанія проходила без збоїв, незважаючи на високий відсоток неявки призовників до військкоматів за повісткою.

«Близько 70% неявки призовників до військових комісаріатів. З них майже третина перебувають у розшуку. Тому, відповідно до законодавства, представники військових комісаріатів мають право вручати повістки де завгодно», – констатували в ЗСУ.

Раніше в Міноборони розповіли, хто не підлягає призову на військову службу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: