Бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗСУ – штаб

Читать на русском
У першу половину доби вівторка, 27 березня, режим «всеосяжного перемир'я» бойовиками не дотримувався, з початку доби зафіксовано 13 обстрілів позицій сил АТО.

У першу половину доби вівторка, 27 березня, режим «всеосяжного перемир'я» бойовиками не дотримувався, а з початку доби було зафіксовано 13 обстрілів позицій сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Питання Донбасу: на які поступки не піде Трамп і чого чекати від переговорів із Путіним?Дональд Трамп має намір провести нову зустріч із Володимиром Путіним. Тим часом США виділили Україні фінансову допомогу. Про взаємовідносини країн і вирішення питання Донбасу розповіли експерти.

«Внаслідок ворожого вогню жоден український захисник не постраждав», - йдеться в звіті.

Так, на луганському напрямку з 82 мм мінометів бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ біля населеного пункту Новолуганське, а із гранатометів і великокаліберних кулеметів - по укріпленнях поблизу Луганського.

Карта АТО: ситуація на сході України на 27 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 27 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку з гранатометів обстріляли українські позиції в Опитному, Новотроїцькому, Лебединському і Гранітному. Великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю бойовики неодноразово застосовували по позиціях ЗСУ біля Авдіївки.

Також з великокаліберних кулеметів супротивник двічі відкривав вогонь по опорних пунктах українських військ неподалік Павлопіля.

Раніше СБУ оприлюднила нові дані про присутність російських військ на Донбасі.

Також нагадаємо, що у СБУ просять списки звільнених з полону українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: