Бойовики на Донбасі відмовилися переходити на літній час

Читать на русском
Бойовики на Донбасі не перевели стрілки годинника на годину вперед в ніч c суботи на неділю.

Бойовики на Донбасі не перевели стрілки годинника на годину вперед в ніч c суботи на неділю.

Як інформує «Слово і Діло», це може спровокувати затори на контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ), попереджають в Держприкордонслужбі України.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 25 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«На лінії розмежування в межах Донецької та Луганської областей підрозділи Держприкордонслужби вчасно розпочали роботу щодо пропуску осіб і транспортних засобів у контрольних пунктах в'їзду-виїзду. Але прикордонникам стало відомо від мандрівників, що найманці псевдореспублик графік своєї роботи не змінили і почали пропускні операції на годину пізніше. Наразі накопичень транспортних засобів перед КПВВ вдалося уникнути, швидше за все, тому, що сьогодні вихідний день», - йдеться у заяві українських прикордонників.

Але вже сьогодні ввечері перед закриттям КПВВ і особливо з початком нового робочого тижня, попереджають в Держприкордонслужбі, можуть бути труднощі під час перетину лінії розмежування. Тому відомство просить врахувати громадян цю інформацію для планування поїздок.

Нагадаємо, згідно з постановою Кабінету міністрів, ось уже понад 20 років останньої неділі березня Україна переходить на літній час. Тобто сьогодні, 25 березня, о 3:00 країна знову перевела стрілки годинника.

Як повідомлялося, за минулу добу проросійські війська 13 разів обстрілювали позиції Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: