Справа Труханова: чиновнику Одеської міськради пом'якшили запобіжний захід

Читать на русском
Одному з підозрюваних у розтраті 185 мільйонів гривень одеському чиновнику обмежили час домашнього арешту.
Апеляційний суд Києва

Підозрюваному детективами НАБУ в причетності до розтрати 185 мільйонів гривень бюджету Одеси заступнику директора Департаменту комунальної власності Одеської міської ради Володимиру Радіонову змінили цілодобовий на нічний домашній арешт.

Таке рішення ухвалила колегія суддів Апеляційного суду міста Києва за результатами розгляду скарг прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та адвоката підозрюваного, повідомляє «Слово і Діло».

Так, на думку суддів, підстав для взяття під варту Радіонова немає, до того ж досудове розслідування в зазначеному провадженні триває понад 4 місяці, а значить, ступінь ризиків зменшився. Також колегія вважає, що обов'язок утримуватися від спілкування з фігурантами запобігає ризику незаконного впливу на них.

Водночас суд не вбачає підстав для визнання незаконним затримання Радіонова та необґрунтованим повідомлення йому про підозру. Колегія суддів дійшла висновку змінити запобіжний захід із цілодобового на нічний домашній арешт із покладанням низки обов'язків, у тому числі носіння браслета.

Нагадаємо, суд відправив Радіонова під цілодобовий домашній арешт.

Раніше стало відомо, в кого НАБУ проводило останній обшук у справі Труханова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: