Нова мерія Одеси: суд обрав запобіжний захід іще двом підозрюваним

Читать на русском
Райсуд столиці не відпустив на поруки чергового чиновника Одеської міськради Володимира Радіонова, а представника офшору взяв під варту.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП)

Заступника директора департаменту комунальної власності Одеської міської ради Володимира Радіонова, підозрюваного в причетності до схеми розкрадання 185 мільйонів гривень на купівлю будівлі «Європейської мерії», відправили під цілодобовий домашній арешт.

Про це в коментарі журналісту «Слова і Діла» розповів заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко.

«Чиновника Одеської міськради (Володимира Радіонова – ред.) відправили під цілодобовий домашній арешт. Оцінювачу (директору ПП «Брокбізнесконсалт» Галині Богдановій – ред.) суд ще не обрав запобіжний захід», – зазначив Кривенко.

За його словами, суд також визначив запобіжний захід для представника офшорної компанії Valton Group LP Ігоря Кравченка. Суддя постановив взяти його під варту з альтернативою застави в 5,5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, суд відпустив мєра Одеси Геннадія Труханова на поруки. Пізніше його заступника Павла Вугельман також відпустили на поруки. У САП пообіцяли оскаржити зазначені рішення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: