Стало відомо, в кого НАБУ проводило останній обшук у справі Труханова

Читать на русском
Детективи Антикорупційного бюро провели обшук у кабінеті начальника одного з відділів департаменту Одеської мерії.
НАБУ проводить обшук в Одеській міськрадіфото: «Слово і Діло»

У рамках розслідування кримінального провадження про розтрату 185 мільйонів гривень бюджету Одеси на купівлі нової будівлі мерії детективи Національного антикорупційного бюро провели обшук у службовому кабінеті начальника відділу роботи з представницьким органом місцевого самоврядування Департаменту з організації роботи Одеської міської ради Олесі Баркар.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, яким наклали арешт на вилучені в її кабінеті речі, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією НАБУ, обшук був проведений 6 березня на підставі ухвали слідчого судді Солом'янського райсуду Києва від 1 березня. Під час слідчих дій детективи оглянули добровільно видані мобільний телефон і системний блок Баркан. Зазначається, що в месенджері Viber виявлена група під назвою «Коммунальная» та ознаки віддалених повідомлень або даних, які можуть мати значення для досудового розслідування. До того ж працівники Бюро знайшли дані, які можуть мати стосунок до придбання у власність приміщень колишнього заводу «Краян».

Детективи просили накласти арешт на вилучене майно. Суд задовольнив клопотання.

Нагадаємо, в рамках цієї справи НАБУ отримало доступ до негласних слідчих дій Генеральної прокуратури щодо депутата Одеської обласної ради Олега Бабенка, якого підозрюють у пропозиції хабара детективу. У Бюро вважають, що він причетний до розтрати 185 млн грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: