ОБСЄ підрахувала кількість вибухів на Донбасі

Читать на русском
Спостерігачі ОБСЄ на Донбасі за добу зафіксували 105 вибухів в Донецькій області і жодного - в Луганській.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 21 березня до 19:30 год 22 березня зафіксувала понад 100 вибухів.

Про це йдеться в звіті організації від 23 березня, пише Слово і Діло.

За даними ОБСЄ, в Донецькій області зменшилася кількість порушень режиму припинення вогню, але одночасно збільшилася кількість вибухів - близько 105, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом - приблизно 40 вибухів.   У Луганській області СММ вибухів не зафіксувала.

Відзначається, що в непідконтрольних уряду районах спостерігачі бачили бронетранспортер (типу БТР) в Донецьку 21 березня і ще один бронетранспортер невстановленого типу.

Також, в підконтрольних уряду районах члени патруля Місії бачили зенітну установку (ЗУ-23-2, 23 мм) і 6 бойових броньованих машин (чотири БМП-2 та дві невстановленого типу) біля Золотого.   «21 березня, за межами зони безпеки безпілотний літальний міні-апарат СММ зафіксував 15 БМП і 1 зенітну установку (ЗУ-23, 23 мм) на сортувальній станції в Рубіжному. 22 березня спостерігачі бачили 14 бойових броньованих машин біля залізничної станції в Рубіжному», - повідомили в ОБСЄ.

У штабі АТО повідомили, як пройшла доба на Донбасі.

Нагадаємо, мандат Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ продовжений до 31 березня 2019 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: