Загострення в зоні АТО: 19 обстрілів, загинув боєць ЗСУ

Читать на русском
Бойовики в зоні АТО на Донбасі з початку неділі, 25 березня, станом на 18:00 скоїли 19 обстрілів, загинув військовослужбовець Збройних сил України.

Бойовики в зоні АТО на Донбасі з початку неділі, 25 березня, станом на 18:00 здійснили 19 обстрілів, загинув військовослужбовець Збройних сил України.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 25 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 25 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Російсько-окупаційні війська продовжують зривати домовленості про повне припинення вогню. З початку доби зафіксовано 19 обстрілів українських позицій на донецькому напрямку», - сказано в повідомленні штабу.

Зокрема із заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів бойовики обстріляли позиції ЗСУ в Опитному і Лебединському, а з мінометів 82 калібру і танка вели вогонь поблизу Пєсків. Також 82-мм міномети НВФ застосували по захисникам Талаківки, гранатомети різних систем по захисникам Авдіївки, Богданівки і Широкино, а великокаліберні кулемети по укріпленнях ВСУ в районі Верхньоторецька.

Завершення роботи ОБСЄ на Донбасі: чи є користь від спостерігачів?Країни-учасниці ОБСЄ ухвалять рішення щодо продовження мандата місії на сході України, коли для цього прийде час. Мандат місії закінчиться 31 березня. Чи є необхідність в ОБСЄ на Донбасі, розбирались експерти.

Крім того зі стрілецької зброї бойовики обстрілювали позиції сил АТО поблизу шахти Бутівка, Кам'янки та тричі Мар'їнки.

На луганському напрямку зберігалася тиша.

«На жаль, внаслідок ворожого вогню, один український захисник загинув», - відзначили в штабі АТО.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі відмовилися переходити на літній час.

Раніше літак США провів розвідку над Донбасом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: