Україна внесла книгу Поклонської до «чорного списку»

Читать на русском
Держкомтелерадіо внесло до переліку книжкових видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України та пропаганду насильства, 137 книг.

Держкомтелерадіо внесло до переліку книжкових видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України та пропаганду насильства, 137 книг.

Із повним переліком можна ознайомитися на сайті відомства, пише «Слово і Діло».

Чи допомогла заборона російських книг видавничій справі в УкраїніАкунін, Соколов і російські казки про богатирів потрапили до чорного списку Держкомтелерадіо України. Чи позначилася заборона російських книг на виданні українських, вивчало Слово і Діло.

До списку внесені 135 російських книг, а також два видання з окремих районів Донецької та Луганської областей. До переліку потрапили книги таких авторів, як Захар Прилєпін, Олександр Дугін, Сергій Доренко, Едуард Лімонов, Павло Губарєв, Сергій Глазьєв, Анатолій Вассерман та інших.

Зокрема, до літератури антиукраїнського змісту віднесли книжки Андрія Дикого «Неизвращенная история Украины-Руси», Геннадія Дубового «Рыцари Новороссии. Хроники корреспондента легендарного Моторолы», «Украина между Западом и Востоком: Хроники Евромайдана» Васілія Пихоровича, «Командарм Игорь Стрелков» Михайла Полікарпова, «Украина в крови. Бандеровский геноцид» Георгія Савицького, «Как натравить Украину на Россию. Миф о «Сталинском Голодоморе» Юрія Мухіна та інші.

Кому з артистів РФ заборонили в'їзд в УкраїнуМіністерство культури внесло російського поета-пісняра Іллю Рєзніка та актора Володимира Меньшова до списку осіб, що створюють загрозу національній безпеці.

Як повідомлялося, наприкінці січня Наталія Поклонська випустила мемуари під назвою «Відданість вірі й Батьківщині». На презентації видання в Москві гості звинуватили авторку в плагіаті й відсутності прав на публікацію інтерв'ю.

Нагадаємо, щодо депутата Держдуми РФ і колишнього «прокурора Криму» Наталії Поклонської порушили дві кримінальні справи.

Як відомо, в Поклонської знайшли таємну нерухомість у Донецьку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: