ЦВК визнала Зварича народним депутатом

Читать на русском
Центральна виборча комісія України визнала обраним народним депутатом України за виборчим списком партії Блок Петра Порошенка Романа Зварича.

Центральна виборча комісія України визнала обраним народним депутатом України за виборчим списком партії «Блоку Петра Порошенка» (№82) Романа Зварича.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на цитату з постанови ЦВК від 20 березня 2018 року №45, оприлюдненої в четвер, 22 березня, в офіційному парламентському виданні «Урядовий кур'єр».

Рада призначила голову НБУ, Рахункової палати та омбудсмена: що пишуть у соцмережахНа засіданні Ради 15 березня нарешті були розглянуті кадрові питання. Нардепи змінили голову Національного банку, омбудсмена й призначили главу Рахункової палати.

«Визнати обраним народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України від 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі: Зварич Роман Михайлович, 1953 року народження, освіта вища, тимчасово не працює, проживає в місті Києві, безпартійний, включений до виборчого списку партії «Блок Петра Порошенка» під №82», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Зварич прийшов до парламенту після зняття повноважень нардепа з Валерія Пацкана та Людмили Денісової.

Також відзначимо, що 22 березня присягу народного депутата в Раді склав Михайло Побочих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: