Кличко послав депутатів чистити сніг

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко припинив сесію й у зв'язку з екстремальними погодними умовами розпорядився, щоб депутати роз'їхалися до районів і організували роботи з прибирання снігу.

Мер Києва Віталій Кличко припинив сесію й у зв'язку з екстремальними погодними умовами розпорядився, щоб депутати роз'їхалися до районів і організували роботи з прибирання снігу.

Про це повідомляє прес-служба, передає «Слово і Діло».

«До землі» готові: як українські чиновники обіцяють боротися зі снігомСнігопади паралізували більшість міст України. Слово і Діло розбиралось, як чиновники обіцяють боротися з негодою.

«Сьогодні (1 березня – ред.), в перший день весни, Київ замітає снігом. Місто в буквальному сенсі бореться зі стихією. З ночі випало до 20 сантиметрів опадів! Але при цьому вранці практично весь комунальний транспорт вийшов на маршрути, графік руху, звичайно, порушився, але транспорт працює», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва підкреслив, що столична влада завчасно розробила алгоритм роботи всіх комунальних служб у складних погодних умовах і всі дії тримає на контролі.

За словами Кличка, понад 670 одиниць техніки комунальної та підрядників працюють на вулицях міста з ночі.

Київ засипало снігом: що пишуть у соцмережахПотужний снігопад накрив Київ уночі й триває 1 березня. Столичні дороги паралізовані, а громадський транспорт курсує з перебоями.

«Але, зазначу, поки тривають інтенсивні опади, швидко прибрати сніг із доріг і тротуарів вкрай складно. За технологією активна робота техніки й комунальних працівників починається після закінчення снігопаду», – підкреслив він.

Кличко зазначив, що школи столиці отримали розпорядження в п'ятницю та робочу суботу скасувати навчання, а дитсадкам також рекомендували призупинити роботу на ці два дні.

За словами Кличка, є також жорстка вимога до балансоутримувачів – прибирати території, закріплені за ними. Київський міський голова підкреслив, що деякі депутати Київради вже підключилися в себе на округах і допомагають райадміністраціям координувати роботу з прибирання територій.

«Рекомендую всім депутатам Київради долучитися й допомагати можливими заходами та засобами. Звертаюся також до небайдужих киян! Хто має можливість, допомагайте двірникам і комунальникам. Виходьте на подвір'я і на прибирання тротуарів біля ваших будинків. Інвентар можна отримати в експлуатаційних компаніях ваших районів», – підкреслив Кличко.

Нагадаємо, в Києві трамваї їздять із відставанням від графіка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: