У Кличка проведуть новий тендер на Wi-Fi у метро

Читать на русском
Київ має намір оголосити новий тендер на будівництво мережі Wi-Fi у метрополітені до кінця березня 2018 року.

Київ має намір оголосити новий тендер на будівництво мережі Wi-Fi у метрополітені до кінця березня 2018 року.

Про це повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв залучати інвестиції для розвитку безкоштовного міського wi-fiСказано 9 липня 2014 р.Статус обіцянки: Архів

Умови тендеру будуть визначені пізніше, проте наразі основною умовою визначили надання доступу до мережі інтернет на безоплатній основі на всіх станціях метрополітену. До тендера будуть допущені міжнародні та українські компанії.

Раніше повідомлялося, що з 1 лютого 2018 року КМДА розірвала угоду з компанією Mosquito Mobile, яка виграла тендер на будівництво мережі Wi-Fi у столичному метрополітені в 2014 році.

«Розумні» зупинки та Wi-Fi: що обіцяють українські мери з приводу впровадження технологійНові технології в українських містах впроваджуються вкрай повільно. Слово і Діло зібрало, що з цього приводу обіцяли мери.

Нагадаємо, що в грудні 2014 року КМДА та «Фідомобайл» (надає послуги під брендом Mosquito Mobile) підписали договір про будівництво мережі Wi-Fi у столичному метрополітені.

Восени 2017 року стало відомо, що проект із будівництва мережі швидкісного Wi-Fi в київському метро заморожений.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: