У Києві продовжився суд над Януковичем – відеотрансляція

Читать на русском
Оболонський районний суд Києва в середу, 21 березня, продовжив розгляд справи про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Оболонський районний суд Києва в середу, 21 березня, продовжив розгляд справи про держзраду екс-президента Віктора Януковича.   Як інформує «Слово і Діло», трансляцію засідання веде телеканал «112 Україна».

Трансляция прямого эфира телевизионного канала "112 Украина"112 Украина Online

Це вже 41-е засідання по суті в справі про держзраду та пособництво ведення війни екс-президента Віктора Януковича, під час якого запланований допит свідка захисту, жительки окупованого РФ Криму Оксани Медієвої.

Раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд Києва призначив дати судових дебатів на 18 і 19 квітня в справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Азаров проситься на допит у справі ЯнуковичаКолишній прем'єр-міністр України Микола Азаров пояснив свою відсутність на суді у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича переслідуванням своєї персони на території України з політичних мотивів.

Як відомо, сторона звинувачення в справі щодо державної зради екс-президента України під час представлення доказів у суді повідомила, що Віктор Янукович офіційно вважається підозрюваним у зазначеній справі з 28 листопада 2016 року.

Також ГПУ порушила кримінальне провадження проти адвокатів Януковича.

Нагадаємо, Януковичу інкримінують три статті Кримінального кодексу України: ст. 111 (державна зрада), ст. 27, ч. 2 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни); ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: