«Нафтогаз» готує вихід на ринок єврооблігацій

Читать на русском
НАК Нафтогаз України в 2018 році планує вийти на ринок єврооблігацій, однак подробиць виходу в компанії поки не повідомили.

НАК «Нафтогаз України» в 2018 році планує вийти на ринок єврооблігацій, однак подробиць виходу в компанії поки не повідомили.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив голова правління компанії Андрій Коболєв у ефірі Bloomberg TV Europe, передає «Інтерфакс-Україна».

Крім того, він підкреслив, що Україна та «Нафтогаз» наполягають на тому, щоб газопровід «Північний потік-2» не має бути збудований, оскільки Росія не бажає розділяти політику та поставки газу. Також у компанії сподіваються на те, що «Газпром» виконає рішення арбітражу.

Нагадаємо, раніше головний комерційний директор компанії Юрій Вітренко заявляв, що «Нафтогаз» не має фінансових проблем, але розглядає варіант розміщення єврооблігацій за необхідності.

У ЄБРР розповіли про переговори щодо фінансування «Нафтогазу»У Європейському банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) сподіваються на проведення найближчим часом переговорів з урядом України і НАК «Нафтогаз України» про відновлення фінансування компанії.

Як повідомлялося, «Нафтогаз» і «Газпром» можуть провести зустріч у 20-х числах березня в Женеві. НАК має намір проінформувати російську компанію про те, що не згодна розірвати контракти на поставку та транзит газу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: