Генпрокуратура викликає Бакуліна на допит

Читать на русском
Генеральна прокуратура України викликала на допит народного депутата Євгена Бакуліна, який проходить у справі закупівлі так званих вишок Бойка.

Генеральна прокуратура України викликала на допит народного депутата України Євгена Бакуліна, який проходить у справі закупівлі так званих «вишок Бойка».

Про це йдеться в оприлюдненій на офіційному сайті ГПУ повістці, пише «Слово і Діло».

Бакулін украв з «Нафтогазу» 4 млрд - АваковМіністерство внутрішніх справ затримало голову НАК «Нафтогаз України» Євгена Бакуліна

Згідно з документом, нардепа просять з'явитися 5 квітня цього року до 10:00 в кабінет слідчого з особливо важливих справ Департаменту міжнародно-правової співпраці ГПУ для участі як підозрюваного в проведенні слідчих і процесуальних дій, пов'язаних із розслідуванням справи.

Нагадаємо, 15 березня Верховна Рада України зняла недоторканність із нардепа від «Опозиційного блоку» Євгена Бакуліна.

16 лютого генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання до Верховної Ради на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та обрання запобіжного заходу Бакуліну.

Бакуліну інкримінують заволодіння коштами «Нафтогазу Україна» в сумі 449 млн 963 тис. грн, замах на заволодіння коштами цього ПАТ у сумі 5 млрд 100 млн 36 тис. грн, а також у заволодінні майном і коштами «Чорноморнафтогазу» у сумі 404 млн 374 тис. дол. при закупівлі нафтовидобувних вишок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: