Отруєння Скрипаля: поліція опитує свідків

Читать на русском
Британська поліція опитала вже близько 400 свідків у справі про отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки.

Британська поліція опитала вже близько 400 свідків у справі про отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки.

Про це повідомляє The Guardian, передає «Слово і Діло».

Отруєння Скрипаля: як це змінить ставлення Заходу до РФ та в чому користь для УкраїниБританія висилає з країни усіх російських дипломатів та розриває відносини з РФ у відповідь на отруєння Сергія Скрипаля та його дочки. Чи змусить ця ситуація Захід подивитися інакше на дії РФ та конфлікт на Донбасі?

За словами заступника контртерористичного управління Скотланд-Ярду Нілу Басу, зараз поліція встановлює хронологію пересувань Скрипаля та його дочки в останній день перед отруєнням. У рамках розслідування дали свідчення близько 400 свідків, були зібрані 762 речових доказів і були переглянуті близько 4 тис. годин відеоспостережень.

«Це надзвичайно заплутане і складне дослідження, і зараз у нас цілодобово займаються ним близько 250 виключно досвідчених фахівців із контртерористичної службі. Вони домоглися значного прогресу в ретельному розслідуванні, яке, ймовірно, буде тривати тижнями, якщо не місяцями», - розповів Басу.

Крім того, поліція опублікувала фотографію машини потерпілого для того, щоб той, хто бачив її вранці 4 березня в Солсбері, зв'язався з ними.

Відзначається, що 3 березня о 14:40 Юлія Скрипаль прибула до аеропорту Хітроу з Росії. На наступний день машина Скрипаля була помічена вранці на під'їзді в Солсбері з Лондона. О 14:20 Скрипаль з дочкою повечеряли в ресторані Zizzi і вийшли о 15:35. та вже о 16:15 в поліцію надійшов дзвінок від людини, яка знайшла Сергія і Юлію на лавці біля ресторану.

Нагадаємо, Британія обіцяє довгий розслідування «справи Скрипаля».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: