У Росії заявили, що Україна не пускає росіян голосувати за Путіна

Читать на русском
Російський представник в ОБСЄ попередив Україну в порушенні міжнародних норм в разі блокування доступу в російські представництва в Україні в день виборів президента Росії.

Російський представник в ОБСЄ попередив Україну в порушенні міжнародних норм в разі блокування доступу в російські представництва в Україні в день виборів президента Росії.

Як інформує «Слово і Діло», слова Лукашевича наводяться в «Твіттері» на сторінці російського представництва при ОБСЄ, передає «Інтерфакс».

Вибори президента РФ на фінішній прямій: чого чекати від Путіна щодо Донбасу?У неділю, 18 березня, в Росії відбудуться президентські вибори. Чого чекати Україні після чергових виборів, розповіли експерти.

За словами Лукашевича, йдеться про порушення Києвом Гельсінського Заключного акту 1975 року, Підсумкового документа віденської зустрічі НБСЄ 1989 року, Копенгагенського документа НБСЄ 1990 року, Паризької хартії для нової Європи 1990 року, документа московської наради СБСК 1991 року.

Раніше член ЦВК РФ Василь Лихачов повідомив, що тимчасовий повірений у справах РФ в Україні Олексій Лукашик в суботу зустрівся з главою МВС України Арсеном Аваковим і поставив питання про необхідність забезпечити голосування російських громадян на виборах президента.

У свою чергу Арсен Аваков заявив, що 18 березня російських виборів в Україні не буде. У дипустанови Росії в Києві, Харкові, Одесі та Львові будуть допускатися виключно особи з дипломатичним статусом.

Нагадаємо, в Росії в неділю, 18 березня, розпочалося голосування на виборах президента.

А кандидат у президенти Росії, чинний глава держави Володимир Путін вже встиг на них проголосувати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: