У Сумах на хабарі спіймали депутата міськради

Читать на русском
Сумський депутат вимагав від приватного підприємця 4500 доларів хабара за сприяння у продовженні терміну оренди земельної ділянки.

Співробітники Служби безпеки України затримали під час отримання хабара в 4500 доларів депутата Сумської міської ради.

Про це у Facebook повідомляє прес-служба СБУ, пише «Слово і Діло».

СБУ затримала на хабарі чиновника Вінницької ОДАСпівробітники СБУ під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури викрили на хабарі керівника одного з підрозділів Вінницької облдержадміністрації.

«Оперативники спецслужби встановили, що депутат міськради вимагав від приватного підприємця чотири з половиною тисячі доларів США за сприяння у продовженні терміну оренди земельної ділянки», - сказано в повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці затримали депутата під час отримання від посередника усієї суми хабара на одній з центральних вулиць Сум.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, силовики затримали під час отримання хабара заступника начальника Державної податкової інспекції у Деснянському районі Києва.

Раніше СБУ викрила на хабарі директора держпідприємства КМДА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: