Чиновниця районної податкової Києва затримана за хабар

Читать на русском
Силовики затримали під час отримання хабаря заступника начальника Державної податкової інспекції у Деснянському районі Києва.

Силовики затримали під час отримання хабаря заступника начальника Державної податкової інспекції у Деснянському районі Києва.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону України в понеділок, 12 березня, пише «Слово і Діло».

Боротьба з корупцією: як створювались нові правоохоронні та антикорупційні органиВ Україні з корупцією і злочинністю боротимуться 8 нових структур. П'ять з них вже працюють. На черзі створення ще трьох нових організацій.

Згідно з повідомленням, затримана отримала від представника одного з фізичних осіб-підприємців п'ять тисяч гривень і тисячу доларів. Гроші чиновниця вимагала за зміну умов оподаткування суб'єкта підприємницької діяльності, надання відповідного витягу, а також за видачу представнику ФОП довідок про відсутність заборгованостей зі сплати податків.

Готується повідомлення затриманій про підозру у вчиненні кримінального злочину, клопотання до суду про обрання запобіжного заходу і про відсторонення від займаної посади. Жінці загрожує від трьох до семи років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років з конфіскацією майна.

Раніше силовики викрили на хабарі директора одного з державних підприємств Київської обласної державної адміністрації.

Раніше СБУ викрила на хабарі директора держпідприємства КМДА.

Також керівника «Кіевоблстройінвеста» затримали на хабарі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: